Monday, November 22, 2010

Isihatiku

Aku rasa diri aku ni ada segalanya tapi entahlah.life aku okay je tkde masalah besar pun.aku happy lah macam ni sebab lengkap kan.tapi aku rasa aku sering ditipu oleh teman wanita aku.aku taktahu lah dia tipu aku ke tak tipu.tapi perasaan aku ni cakap memang dia tak bercakap benar.haih.sukar lah nak faham isi hati aku ni.makin lama aku rasa makin rasa diperbodohkan je.tapi itu tak pasti lagi.kalau aku tanya dia ada pape yang dia tipu aku dia cakap tkdelah takkan i nak tipu u kot.hahaha.cakap semua orang boleh cakap yoo.tapi tktahu lah korang penah tak rasa macam ni?

aku ni kadang serba salah kalau aku macam halang dia berkawan dgn lelaki nanti dia cakap aku ni kongkong dia pula.tapi bila aku macam tak kesah dia nak berkawan dgn lelaki ke apa ke nnt aku risau dia lebihlebih pulak.duhh.kalau aku tanya dia ada kawan rapat yang lelaki tak? mesti dia cakap mane ade lah i tak kawan sgt dengan lelaki.i nak jaga hati u lah apelah.fuck lah.aku bukan tahu pun dia call sape ke text sape ke en.aku rasa aku dah cukup jujur dah dgn dia.dah tak text perempuan call semua.tapi dia mesti ada contact lelaki lelaki.abg angkat lah adik angkat lah bestfriend lah.hahaha.yelah aku kan robot mane ade perasaan cemburu kan?hahaha 

takpelah aku harap tuhan dapat bg aku petunjuk dan  petanda bahawa nya dia ni betol sayang kan aku ke main main ke?ada lelaki lain ke?aku harap tuhan dapat memberikan aku jawapan.sebab aku dah taktahan dengan penipuan dia ni.kalau bercakap tu punya lah manis mulut memang tak menampakkan yang dia tu tipu aku.tapi aku tetap sabar.aku tahu apa yang dia buat tapi kalau dah kantoi ke apa memang siap lah dia aku dah malas nak bertolak ansur lagi.kadang kadang macam tak berbaloi je.duhhhh.bengang plak aku ni.nanti aku tulis lagi.byebye.jangan biarkan hidup anda diselubungi penipuan
                                                                                                                          

                               

21 comments:

  1. Chill maan, life is still long ;)

    thanks for following me .
    May I know who you are ?

    ReplyDelete
  2. Thats is not important.I dont want people know me

    ReplyDelete
  3. Lol , I need to know you're following me.
    It kinda sucks u know if I barely know you .

    ReplyDelete
  4. I randomly following people.Im not psycho.

    ReplyDelete
  5. Okay cool . Mind if I know you better ?

    ReplyDelete
  6. because I maybe can help you with your problems or perhaps , we can be friends ? :)

    ReplyDelete
  7. Sorry but i cant tell you who am i where i stay and stuff.bytheway why you so curious to know who i am?

    ReplyDelete
  8. becaausseee the way you type, the way you express yourself somehow really really familiar .

    ReplyDelete
  9. everbody can type like this.no wonder its familliar.bytheway me familliar to who?=='

    ReplyDelete
  10. My friend . Seriously . Eh org lain lain laahh . You dgn I pun lain kannn

    ReplyDelete
  11. oh but still have same typing style.maybe i've the same typing style with your friend.

    ReplyDelete
  12. THANKS . He's cute and lovely lol
    srry tgh angau haha

    ReplyDelete